Vi utför hushållsnära tjänster och andra städuppdrag i och övriga Skåne

Två händer med rinnande vatten på

Professionalism och flexibilitet

Med vår bas i Skåne erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster till både privatpersoner, företag och industrier i hela Skåne. Vi ser gärna ett långsiktigt och regelbundet samarbete med våra kunder men är du i behov av tillfälliga tjänster, vare sig det är i form av hushållsnära tjänster, kontors- eller flyttstädning fixar vi det också. Hör av dig så bokar vi en tid för att gå igenom dina behov!

Hand som städar badrumskran med gul trasa

Hemstädning

Med en hektisk vardag och familjeliv är det inte alltid städningen som prioriteras. Med RUT-avdrag för hushållsnära tjänster för privatpersoner blir kostnaden försumbar. Vi skräddarsyr städningen efter dina behov. Låt oss ta hand om städningen så kan du fokusera på det viktigaste!

Dammsugarmunstycke som rengör ljust golv

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning till både privatpersoner, företag och industrier. För industri och företag kan vi även erbjuda storstädningar anpassade efter behov. Vi lämnar även garanti på utfört arbete för godkänd besiktning.

Kontorsrum med glasväggar. randig grå heltäckande matta, två skrivbordsstolar och ett ljust skrivbord

Företagsstädning

Vi erbjuder även regelbunden städning av företag eller kontor. Tjänsterna skräddarsys efter dina behov och inkluderat är trappstädning, fönsterputsning och golvvård. Genom att anlita oss garanteras du alltid en ren och fräsch arbetsmiljö!

Kontaktinformation

Kontakta oss för professionell städservice i Skåne med omnejd!

Telefon

0762-20 30 57

0763-45 32 53

E-post

stadservice@hotmail.com