Trygg städhjälp i Skåne för både hem och kontor

Alltid med kunden i fokus ger vi dig skinande rent och fräscht

Hos oss får du städtjänster av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För vårt team av välutbildade och erfarna branschexperter är varje jobb oavsett storlek värt samma professionalism och engagemang. Vi har haft förmånen att utveckla nära och goda samarbeten med våra kunder i och övriga Skåne. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nöjda kundkrets!

Orange städmaskin som tvättar ljust golv, lödder

Vår flexibilitet

Centralt för den professionella städhjälp du hittar hos oss är lyhördhet och flexibilitet. Därför får du alltid skräddarsydda lösningar som passar dina behov. När du anlitar oss får du alltid högsta kvalitet och kompetens till bästa pris.

Städmaterial i hink, rengöringsmedel, rotborste, blå diskhandskar, blå trasa, fönsterskrapa med blått handatg, sprayflaskor med rengöringsmedel i

Vår lokalförankring

Vi är stolta över vår lokala förankring och integration i samhället. För oss är kontinuitet och långsiktiga samarbeten viktiga. Med ordentlig kunskap, god kommunikation och kvalitativt arbete når vi dit.

Spishäll som görs rent med gul trasa

Vår entusiasm

Professionalism och gediget yrkeskunnande är företagets kärna, och vi älskar nöjda kunder och vi tar oss an varje uppdrag med entusiasm och effektivitet. Städtjänst i Skåne är en städhjälp som ger dig det lilla extra!

Kontaktinformation

Kontakta oss för professionell städservice i Skåne med omnejd!

Telefon

0762-20 30 57

0763-45 32 53

E-post

stadservice@hotmail.com