Professionell fönsterputs och andra städtjänster i Skåne med omnejd

Vi hjälper dig med städning av hög kvalitet till bra pris i Skåne

Vi utför allt städarbete, från fönsterputs och hemstädning till kontor- och byggstädning, med samma noggrannhet, effektivitet och känsla för service. Med skicklighet och sinne för detaljer lovar vi dig ett skinande rent resultat oavsett vilken av våra tjänster du har behov av i och övriga Skåne!


Vår erfarenhet

Våra anställda har alla lång erfarenhet inom städbranschen. Då företaget under lång tid byggt upp en duktig och effektiv organisation kan vi alltid ge dig snabb och konkurrenskraftig service. Självklart anpassas våra städtjänster efter dina eller ditt företags behov.


Våra produkter

Vi använder alltid städprodukter och arbetsmetoder av högsta kvalitet för att ge dig bästa resultat. Genom ständig vidareutbildning av personalen är vi alltid á jour med den senaste utvecklingen i branschen, vare sig det gäller trappstädning eller fönsterputs.


Vår hygien

När vi väljer våra städprodukter är det naturligtvis av största vikt att de är både effektiva och miljövänliga. Vår personal får alltid relevant utbildning för att arbeta med miljö- och hygienmedvetenhet i verksamhetens alla steg.

Kontaktinformation

Kontakta oss för professionell städservice i Skåne med omnejd!

Telefon

0762-20 30 57

0763-45 32 53

E-post

stadservice@hotmail.com